Το χημικό peeling είναι μια από τις πιο παρεξηγημένες θεραπείες .

 

Πολλοί από εμάς αμέσως σκέφτομαστε φωτογραφίες  διασήμων με κόκκινο, ξεφλουδισμένο δέρμα. Αυτές οι εικόνες είναι το αποτέλεσμα παλιών, ξεπερασμένων χημικών peels με ορισμένες δυσάρεστες παρενέργειες.

Σήμερα, τα χημικά peels “νέας γενιάς” έχουν όλα τα οφέλη και αλλάζουν όλο το παιχνίδι.

Μπορούν να απαλύνουν την υφή, να βελτιώσουν την όψη των ρυτίδων, να φωτίσουν το δέρμα, να αυξήσουν τη σφριγηλότητα και πολλά άλλα –χωρίς το ξεφλούδισμα ή την ερυθρότητα που θα σε έκανε να θέλεις να κρυφτείς!

Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε ακριβώς τι συμβαίνει κατά τη διάρκεια και τι να περιμένετε μετά από ένα χημικό peeling.


Tι συμβαίνει κατά τη διάρκεια ενός χημικού peeling

 

– ερωτήσεις από την αισθητικό σας:

Μην ανησυχείτε εάν η αισθητικός σας κάνει ερωτήσεις συνεχώς. Στην πραγματικότητα, αυτό σημαίνει ότι κάνει σωστά τη δουλειά της! Υπάρχουν σημάδια ερεθισμού που δεν είναι πάντα ορατά με γυμνό μάτι, επομένως είναι σημαντικό για την αισθητικό σας να ρωτάει ενώ εκτελεί τη θεραπεία.

μυρμήγκιασμα ή φαγούρα:

Αυτές οι δύο αισθήσεις είναι απολύτως φυσιολογικές, ειδικά για όσους λαμβάνουν το πρώτο τους χημικό peeling. Ωστόσο, εάν αντιμετωπίζετε οτιδήποτε πέρα ​​από ένα ελαφρύ μυρμήγκιασμα ή φαγούρα, ενημερώστε αμέσως την αισθητικό σας. “Λίγη διέγερση είναι απολύτως φυσιολογική, απλώς σημαίνει ότι το προϊόν λειτουργεί. Ωστόσο, εάν αρχίζετε να αισθάνεστε άβολα, μιλήστε!”

αλλαγή θερμοκρασίας:

Μερικοί περιγράφουν το δέρμα τους ότι αισθάνεται κρύο μετά την εφαρμογή του peeling, ενώ άλλοι βιώνουν μια αίσθηση ζεστασιάς. Και οι δύο αλλαγές θερμοκρασίας είναι φυσιολογικές, εφόσον δεν είναι επώδυνες ή ακραίες.


 

Tι να περιμένετε μετά από ένα χημικό peeling

 

Άμεσα αποτελέσματα:

Η προηγμένη τεχνολογία peeling αφαιρεί τα ανώτερα στρώματα του δέρματος σε μικροσκοπικό επίπεδο. Αυτό θα συσφίξει αμέσως το δέρμα, θα καθαρίσει τους πόρους, θα βελτιώσει τις γραμμές και θα αφήσει το δέρμα με μια νεότερη, βελούδινη-λεία υφή.

Χωρίς ερεθισμό, ξεφλούδισμα ή έντονο κόκκινο δέρμα:

Δεν υπάρχει ξεφλούδισμα μετά τα χημικά μας peeling. Η εταιρία AMESON MESOPEEL παρέχει πλήρως ελεγχόμενη διείσδυση σε όλη την επιδερμίδα ώστε να μην υπάρχει ερεθισμός.

Χωρίς χρόνο διακοπής λειτουργίας:

Δεν θα χρειαστεί να κρυφτείτε μετά τη θεραπεία σας, σε αντίθεση με τα παραδοσιακά peeling. Η μετέπειτα φροντίδα είναι εξαιρετικά σημαντική, επομένως η αισθητικός σας θα πρέπει να συστήσει προϊόντα στο σπίτι για ενίσχυση, ενυδάτωση και μεγιστοποίηση των αποτελεσμάτων από το peeling. Και σίγουρα SPF! . Αυτά τα προϊόντα θα μεγιστοποιήσουν τα αποτελέσματα που επιτύχατε στο ινστιτούτο, επομένως είναι απαραίτητο να ακολουθήσετε τις συμβουλές της .

Ελαφρώς αυξημένη ευαισθησία:

Αν και το δέρμα σας δεν θα έχει ερεθισμό, θα είναι ελαφρώς πιο ευαίσθητο μετά τη θεραπεία σας. Θα πρέπει να αποφεύγετε  την απολέπιση , δεν πρέπει να βγαίνετε στον ήλιο χωρίς πολύ SPF, Θα πρέπει επίσης να αποφύγετε την παρατεταμένη έκθεση στον ήλιο αμέσως μετά το πίλινγκ, γιατί υπάρχει αυξημένος κίνδυνος εγκαύματος, που θα μπορούσε να βλάψει το δέρμα σας.

Έχετε περισσότερες ερωτήσεις σχετικά με το τι συμβαίνει κατά τη διάρκεια ή μετά το χημικό peeling;  -Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε.

 

 

 


Κλείσε το ραντεβού σου
αγαπη ελενα

Καλέστε μας