Πολύ μακριά είναι οι μέρες κατά τις οποίες η φροντίδα του δέρματος ήταν κάπως πιο ιδιωτική. Σήμερα βλέπεις στο instagram την Jessica Alba, την Kourtney Kardashian και την Kate Hudson να κάνουν φωτοθεραπεία με μάσκα προσώπου  LED και δεν τις απασχολεί καθόλου που μοιάζουν με το φάντασμα της Όπερας ή με φιγούρα από ταινία Sci-Fi. Και αναρωτιέσαι τι είναι πάλι αυτό?

Βεβαίως και δεν θα έλειπε από την πληθώρα των υπηρεσιών μας αυτή η θεραπεία! 

Ενδιαφέρεσαι να δοκιμάσεις;

Πρώτα να σου πω ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ η φωτοθεραπεία LED. Η περιγραφή και η κατανόηση των θεραπειών φροντίδας δέρματος υψηλής τεχνολογίας δεν είναι πάντα εύκολη όμως θα βάλω τα δυνατά μου. Τα κύτταρα της επιδερμίδας εκτίθενται στο ευεργετικό φως διαφόρων συχνοτήτων στο φάσμα του ορατού φωτός με χρήση έγχρωμων ειδικών LED, χωρίς να εκτεθούν στην βλαβερή υπεριώδη ακτινοβολία (UV). Με την έκθεση των κυττάρων στη φωτεινή ενέργεια των LED, βοηθούμε την επιδερμίδα σε μία σειρά από ζητήματα που απασχολούν άνδρες κι γυναίκες όλων των ηλικιών.

Για να δούμε ποιο χρώμα ταιριάζει στο πρόβλημα σου!

Το κόκκινο φως, αυξάνει την παραγωγή του κολλαγόνου και της ελαστίνης καθώς ενισχύει την κυκλοφορία του αίματος και του οξυγόνου στους ιστούς. Προτείνεται για συνεδρίες αντιγήρανσης, βοηθά στην μείωση ρυτίδων και τακουρασμέναδέρματα.

Το μπλε φως, καταπολεμά τα σημάδια της ακμής (προπιονοβακτηρίδιο), προσφέροντας ανακούφιση και υγιή όψη στα ακνεϊκά δέρματα. Παράλληλα δρα και στους σμηγματογόνους αδένες, περιορίζοντας την παραγωγή σμήγματος και συρρικνώνει του διεσταλμένους πόρους. Επίσης μειώνει κοκκινίλες, ερεθισμούς, δυσχρωμίες και πανάδες, έτσι το δέρμα γίνεται λαμπερό με πολύ πιο σφριγηλή όψη και απαλή υφή.

Το πράσινο φως, βελτιώνει τη διαδικασία επούλωσης τηςφθαρμένηςεπιδερμίδας, βοηθά στην εξισορρόπηση της μελανίνης και μειώνει την υπερμελάγχρωση.

Το κίτρινο φως, βοηθά στην αποβολή τοξινών μέσω του λεμφικού συστήματος καθώς προωθεί την καλύτερη λειτουργία του. Ακόμα προσφέρει ενέργεια στα κύτταρα, βελτιώνοντας την ενδοκυτταρική οξυγόνωση.

Το μωβ φως, μειώνει τις ρυτίδες και ουλές ακμής, μιας και συνδυάζει το κόκκινο και μπλε τα οποία διεγείρουν την παραγωγή κολλαγόνου.

Ανοιχτό μπλε, για βελτίωση μεταβολισμού, προσδίδοντας ενέργεια στα κύτταρα.

Το λευκό φως, μπορεί να διεισδύσει βαθιά στο δέρμα και επιταχύνει το μεταβολισμό των ιστών, αποσυνθέτει τις χρωματικές κηλίδες, μειώνει την εμφάνιση λεπτών γραμμών και συσφίγγει το δέρμα.

Η δύναμη του φωτός είναι το κλειδί της επιτυχίας!

Καλέστε μας