Νέο Δέρμα σε 5 ημέρες

Λίγο πολύ όλες έχουμε κάνει έστω μία φορά κάποιο απλό peeling του εμπορίου στο πρόσωπο μας και έχουμε δει τα ευεργετικά αποτελέσματα του από την πρώτη κιόλας φορά. Σήμερα θα μιλήσουμε για ένα peeling που θα αλλάξει ριζικά την εικόνα του δέρματος σας. Θα βοηθήσει στην μείωση των δυσχρωμιών, των ρυτίδων, της ακμής αλλά και πολλών άλλων προβλημάτων. Ο λόγος για το φυτικό peeling

Το φυτικό peeling είναι ένα μίγμα βοτάνων σε σκόνη. Αποτελείται από 11 διαφορετικά βότανα τα οποία εμπεριέχουν φυτοκρυστάλλους στα κύτταρά τους, φύκια, ορυκτά μέταλλα, ένζυμα και βιταμίνες.  

Υπόσχεται να κάνει πλήρη ανανέωση του δέρματος μέσα σε 5 μέρες. Απομακρύνει τις ανώτερες στοιβάδες του δέρματος και συμβάλλει στην διέγερση των ιστών και την παραγωγή κολλαγόνου. Στοχεύει σε δερματικά προβλήματα όπως διευρυμένους  πόρους, υπερέκκριση σμήγματος  και ήπια ακμήσημάδια και  ουλές από ακμή, πανάδες και δυσχρωμίες, ρυτίδες, πρόωρη γήρανση ή φωτογήρανση και επιδερμική χαλάρωση του δέρματος. Αφήνει την επιδερμίδα εμφανώς πιο ανανεωμένη και υγιή, καθώς προάγει την ανάπλαση των κυττάρων και επαναφέρει την χαμένη του λάμψη και νεότητα. 

Κατά την διάρκεια της θεραπείας  με φυτικό peeling αισθάνεται κανείς ένα ήπιο τσούξιμο ή καύσο το οποίο διαρκεί λίγα λεπτά. 

Τις επόμενες ημέρες υπάρχει ερυθρότητα καθώς και μικρή ή μεγαλύτερη απολέπιση του δέρματος, ανάλογα με το βάθος του φυτικού peeling και την περιοχή όπου εφαρμόζεται. 

Αφήστε μια απάντηση

Καλέστε μας