Σκέφτομαι να βάλω extension βλεφαρίδων αλλά έχω ακούσει ένα σωρό πράγματα και σίγουρα δεν θα ήθελα να ξυπνήσω ένα πρωί χωρίς ίχνος βλεφαρίδας στα μάτια μου!

Ποια είναι η αλήθεια γύρω από την επέκταση βλεφαρίδων (extension βλεφαρίδων). Η επέκταση βλεφαρίδων είναι η τέλεια επιλόγή για μια ειδική περίσταση ή ακόμα και για καθημερινή χρήση. Δεν προσθέτουν καθόλου βάρος και έτσι δεν μπορούν να βλάψουν τις φυσικές σας βλεφαρίδες με αποτέλεσμα να μπορείτε να τις φοράτε μόνιμα.

Είναι μια δημοφιλής νέα τεχνική που σας δίνει τη δυνατότητα να επεκτείνετε και να δώσετε όγκο στις φυσικές σας βλεφαρίδες. Η τεχνική αυτή βασίζεται στη τοποθέτηση συνθετικών βλεφαρίδων που δημιουργούν μια καμπύλη ώστε να δίνουν ένα φυσικό αποτέλεσμα. Κάθε τρίχα εφαρμόζεται σε κάθε βλεφαρίδα ξεχωριστά με μια ειδικά σχεδιασμένη κόλλα που χαρίζει φυσικό αποτέλεσμα, όμορφη και ξεχωριστή εμφάνιση.

Μεγάλη διάρκεια

Τα extensions διαρκούν όσο και ο κύκλος ζωής των φυσικών βλεφαρίδων, δηλαδή περίπου 3 μήνες. Αυτό βέβαια εξαρτάται από τη σωστή τοποθέτηση και την απαραίτητη συντήρηση. Προς το τέλος, σιγά-σιγά, θα αρχίσουν να πέφτουν και τότε θα χρειαστεί να κλείσετε ξανά ραντεβού με τον ειδικό σας.

Συντήρηση και ανανέωση

Αν θέλετε να κάνετε την επέκταση να διαρκέσει όσο περισσότερο γίνεται, πρέπει να συντηρείτε το αποτέλεσμα κάθε 3-4 εβδομάδες. Αυτή η διαδικασία διαρκεί 1 ώρα σχεδόν και περιλαμβάνει έλεγχο και γέμισμα, πάντα από τον eyelash expert.

Αν θέλετε κι εσείς να βάλετε extensions στις βλεφαρίδες σας, πρέπει να φροντίσετε να:

  1. Βρείτε έναν ειδικό που ξέρει τι κάνει και πώς να το κάνει. Μην εμπιστεύεστε ανθρώπους χωρίς κάποια βεβαίωση.
  2. Είστε αμακιγιάριστες στα μάτια πριν την τοποθέτηση.
  3. Ακολουθήσετε τις υποδείξεις και οδηγίες του expert για την περιποίηση.
  4. Κλείσετε ραντεβού για την αφαίρεση και όχι να βγάλετε μόνες σας τα extensions.

ΚΟΣΤΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ 50€

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΑΠΟ 25-35€

Αφήστε μια απάντηση

Καλέστε μας