Εξέτασα πολλές διαφορετικές μεθόδους αναζωογόνησης του δέρματος πριν επιλέξω το μικροσκοπικό αυτόστυλό του δέρματοςγνωστό και ως Dermapen. Το στυλό αυτό δεν γράφειαλλά σβήνει όλα όσα έχουν προλάβει να γραφούν στο δέρμα.

Πώς ακριβώς λειτουργεί το Dermapen;

Στο στυλό τοποθετούμε μια κεφαλή με 12 πολύ μικρές, λεπτές βελόνες . Αυτές δημιουργούν κανάλια στο δέρμα τα οποία χρησιμοποιούμε για να μεταφέρουμε  κάτω από την επιδερμίδα συγκεκριμένες ουσίες όπως υαλουρονικό οξύ, βιταμίνες, πεπτίδια και αντιοξειδωτικούς παράγοντες που συμβάλλουν στην αντιγήρανση, συγκρατούν νερό κάτω από το δέρμα μας και το διατηρούν φρέσκο, ενυδατωμένο και νεανικό.

Τσιμπήματα ομορφίας...

Αυτά τα μικρά και ελεγχόμενα τρυπήματα στα ανώτερα στρώματα της επιδερμίδας προκαλούν  έναν  ήπιο τραυματισμό στο δέρμα.  Η διαδικασία αυτή  διεγείρει την θεραπευτική απόκριση στο δέρμα, που έχει ως αποτέλεσμα τον αυξημένο σχηματισμό κολλαγόνου και ελαστίνης.

Είναι σημαντικό να υπενθυμίσω ότι ο πιο βασικός λόγος για την εμφάνιση ρυτίδων είναι η έλλειψη ελαστίνης και κολλαγόνου. Καθώς μειώνεται η ελαστίνη, διαπιστώνουμε έλλειψη ελαστικότητας και ανθεκτικότητας και τελικά γήρανση του δέρματος. Ενώ το κολλαγόνο είναι μια πρωτεΐνη που δίνει στο δέρμα τη δομή του. Κάθε χρόνο μετά την ηλικία των 20 ετών χάνουμε 1% του κολλαγόνου μας. Όσο περισσότερο κολλαγόνο χάνουμε, τόσο πιο πολλές και βαθιές ρυτίδες αποκτάμε.

Κλείνοντας ραντεβού...

Πρόκειται για μια θεραπεία απλή, γρήγορη (κάθε συνεδρία διαρκεί περίπου 45λεπτά), χωρίς παρενέργειες και σχετικά ανώδυνη. Μετά το τέλος της συνεδρίας μπορεί να υπάρχει ένας ήπιος ερεθισμός ο οποίος υποχωρεί τις επόμενες ώρες. Έτσι μπορείς να επιστρέψεις αμέσως στις καθημερινές σου δραστηριότητες χωρίς καθόλου περιορισμούς καθώς δεν απαιτείται ειδική φροντίδα μετά την θεραπεία.

Αποτελέσματα φαίνονται άμεσα μετά και από την πρώτη συνεδρία, με τη βελτίωση της υφής και της όψης της επιδερμίδας. Το επιθυμητό αισθητικά αποτέλεσμα επιτυγχάνεται αθροιστικά και για αυτόν τον λόγο απαιτούνται συνήθως 4-6 συνεδρίες με μεσοδιάστημα 10-15 ημερών. Μετά το αρχικό στάδιο των 3 μηνών, μπορούμε να περάσουμε σε κύκλο συντήρησης, οπότε τα μεσοδιαστήματα αυξάνονται στους 2 έως 6 μήνες, ώστε να διατηρηθεί το πρόσωπο φρέσκο και ανανεωμένο.

Αφήστε μια απάντηση

Καλέστε μας